Ідуть холодні ночі та сильні дощі. Синоптик дала прогноз на сьогодні та найближчі дні

Ідуть холодні ночі та сильні дощі. Синоптик дала прогноз на сьогодні та найближчі дні
Фото: Getty Images
Найхолоднішими ночами в Україні будуть 22 та 23 листопада

Сьогодні в Україні без дощів не обійдеться, причому подекуди вони переходитимуть у сніг. А найближчими днями похолодає до -14 і посиляться опади. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"У західних областях ніч буде трохи теплішою, 0...+4 градуси, а вдень ще потепліє і температура повітря підвищиться до +4...+9 градусів!" - розповіла вона.

Проте, за даними Діденко, "репутацію" теплішої погоди на заході України "підмочить" дощ, а у Карпатах сніг.

"Опади дійдуть також до Вінниччини та Житомирщини, дощ часом переходитиме у мокрий сніг. Решта території України утримається від опадів", - зазначила синоптик.

Заголом температура повітря передбачається низькою: вночі -1...-6, на крайній півночі до -5....-8 градусів, вдень від -3...+3. У південній частині вдень очікується +4...+9.

Погода в Києві

В Києві погода очікується холодною. Вночі -3...-5, вдень -2...0.

Йдуть холодні ночі та опади

Найхолоднішими ночами в Україні будуть 22 та 23 листопада: -5....-12 градусів, на півночі та північному сході можливо до -12..-14 градусів.

"Опадів у нас побільшає 25-26 листопада, в Україну ввірветься черговий активний циклон із дощами, мокрим снігом та сильним вітром", - попередила синоптик.

Аватар Skibair Ирина Скиба / Skibair
Журналист ATinform

21.11.2023 в 10:06
5.0 из 5 // 1 Синоптики, прогноз, погода
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.