Обладнання для друку на скляних пляшках від компанії «Домінанта»: 5 причин, чому варто вибрати якість та надійність

ATinformСтатьи 08.05.2023 в 20:03791Обсудить
Обладнання для друку на скляних пляшках від компанії «Домінанта»: 5 причин, чому варто вибрати якість та надійність
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Якісний друк на пляшках дозволяє покращити впізнаваність бренду та залучити увагу покупців до продукту, а також підвищити його цінність.

Друк на скляних пляшках є важливою частиною багатьох бізнесів, пов'язаних із виробництвом та продажем напоїв та інших товарів. Але для досягнення успіху в цій галузі необхідно мати надійне та ефективне обладнання. Друк на скляних пляшках дозволяє покращити впізнаваність бренду та залучити увагу покупців до продукту, а також підвищити його цінність. Якщо принт некоректно нанесений, це може спричинити пошкодження скляної тари під час транспортування та зберігання.

Неправильний вибір обладнання здатний призвести до втрати часу та грошей. Тому потрібно заручитися підтримкою надійного постачальника. Розглянемо основні причини, чому варто обрати компанію «Домінанта» для друку на скляних пляшках.

1. Якісна продукція від виробника Domino

Компанія «Домінанта» є офіційним дистриб'ютором продукції від виробника Domino — світового лідера у виготовленні обладнання для друку на скляних пляшках та інших пристроїв для маркування. Продукція цього бренду представлена в 120 країнах світу.

Компанія Domino має більше ніж 40-річну історію, і за цей час встигла зарекомендувати себе як надійний виробник. Ви можете бути впевнені в якості продукції та технологічних можливостях, які вона надає.

друк на скляних пляшках

2. Гарантійне та сервісне обслуговування, техпідтримка

Компанія «Домінанта» забезпечує своїх клієнтів технічною підтримкою, котра передбачає:

  • встановлення пристроїв;
  • абонентське обслуговування;
  • інтеграцію техніки у виробничі лінії;
  • діагностику пристроїв — щоб забезпечити безпеку, надійність та ефективність їхньої роботи;
  • планове сервісне обслуговування;
  • ремонт — з виїздом до замовника чи у власних майстернях.

Ви можете бути впевнені в тому, що ваше обладнання підтримуватиметься в хорошому стані та функціонуватиме на максимальній потужності протягом усього терміну експлуатації.

3. Індивідуальний підхід до клієнтів

друк на скляних пляшках

Спеціалісти компанії «Домінанта» розуміють, що кожен бізнес унікальний і має свої вимоги до процесу виробництва. Постачальник не просто пропонує обладнання, а робить все для того, щоб кожен клієнт отримав рішення, яке відповідає його потребам.

Компанія «Домінанта» має багаторічний досвід роботи на ринку обладнання для друку на склі. Її спеціалісти знають все про особливості цього процесу, тому можуть надати ефективні рішення для вашого бізнесу.

4. Services-послуги

Компанія «Домінанта» пропонує низку сервісних послуг, :

  • оренду та лізинг обладнання;
  • навчання спеціалістів;
  • заміну принтерів на час ремонту;
  • викуп і реалізацію принтерів б/в та ін.

Підтримка такого партнера допоможе працювати швидко та ефективно, що забезпечить успішність вашому бізнесу.

5. Великий вибір продукції

Компанія «Домінанта» пропонує широкий асортимент обладнання для друку на скляних пляшках, який охоплює різні моделі принтерів, чорнила, технологічні матеріали та іншу потрібну техніку В асортименті каталогу можна знайти все необхідне для успішної роботи.

Отже, якщо ви шукаєте надійного партнера у сфері друку на скляних пляшках, компанія «Домінанта» — це те, що вам потрібно. Звернувшись до цього постачальника, ви отримаєте консультацію фахівців та зможете почати працювати з найкращим обладнанням, яке характеризується високою технологічністю, надійністю та довговічністю.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

08.05.2023 в 20:03
0.0 из 5 // 0 обладнання, друк, друк на скляних пляшках, друк на пляшках
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.