Створіть здорове та комфортне середовище з побутовою приточною системою для очищення повітря

ATinformСтатьи 21.08.2023 в 18:331038Обсудить
Створіть здорове та комфортне середовище з побутовою приточною системою для очищення повітря
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Бризери для квартири та будинку встановлюють для того, щоб мінімізувати появу у приміщеннях сторонніх запахів, зробити повітря більш свіжим.

Чисте повітря у квартирі чи будинку — це реально, якщо ви використовуєте бризери, очищувачі повітря та інші пристрої аналогічної дії. Їхнє основне завдання полягає в тому, щоб ефективно відфільтрувати різноманітні домішки на зразок пилу, алергенів, залишків вихлопних газів. Самі по собі очищувачі цього типу не здатні повністю замінити приточну вентиляцію, але здатні зробити її більш потужною завдяки ефективній фільтрації домішок.

очищувач повітря

Основні завдання очищувачів повітря

Бризери для квартири та будинку встановлюють для того, щоб мінімізувати появу у приміщеннях сторонніх запахів, зробити повітря більш свіжим. Це безпосередньо впливає на самопочуття мешканців, зменшує вірогідність появи деяких захворювань, поліпшує якість сну тощо.

Очищувачі повітря, представлені в магазині Aqua Life, здатні:

  • очистити повітря з вулиці від шкідливих домішок;
  • забезпечити комфортний для праці та відпочинку мікроклімат;
  • зменшити вірогідність погіршення стану хворих на астму та алергіків;
  • мінімізувати ризики утворення конденсату на вікнах;
  • унеможливити появу задухи.

Особливості та можливості бризерів

Побутова приточна система може бути побудована на базі як типового, так і більш інноваційного обладнання. Базові пристрої мають фільтри грубого очищення, які затримують пил і бруд, частинки шкірного покриву, а також щогодини можуть очищувати до 100 м3 повітря.

Більш функціональні бризери з вугільним фільтром можуть додатково насичувати повітря іонами, зволожувати та ароматизувати його. Їхня потужність може сягати 200 м3 за одну годину.

Лише деякі моделі використовують для очищення каталітичну систему й ультрафіолетовий випромінювач, що здатні нейтралізувати бактерії та мікроби. Такі прилади підтримують управління через застосунок, встановлений у смартфоні, можуть працювати в повністю автоматичному режимі та зберігають безпечний рівень вуглекислого газу в повітрі. Найсучасніші прилади можуть бути вбудовані в систему smart home. Щогодини вони пропускають через себе до 400 м3.

очищувач повітря

В інтернет-магазині Aqua Life ви знайдете очищувач повітря під свої потреби та в бажаному ціновому діапазоні. На вибір представлена продукція відомих брендів, є зручні інструменти для пошуку та порівняння моделей. Крім того, допомогу у виборі нададуть менеджери магазину — ви отримаєте потужний, енергоефективний та недорогий бризер для побутового використання.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ATinform

21.08.2023 в 18:33
5.0 из 5 // 2 очищувач повітря, бризер, мікроклімат
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.